• A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenése sajnos csúszik
  • De a fejlesztők mindenképp szeretnék jövőre kiadni
  • Ilyen szempontból bíztató lehet, hogy nemrég elhagyták az alfa fázist
  • Azaz a játékmechanikák és a program alapja már mind a helyén van

Sok rajongó álma vált valóra, mikor a Paradox bejelentette a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 érkezését. A kultikus szerepjáték folytatása ráadásul a korai képek és videók alapján abszolút méltó utódnak ígérkezett, ezért is szisszentek fel sokan fájdalmasan, mikor októberben kiderült, hogy a 2020 márciusára ígért megjelenésnek búcsút inthetünk, ugyanis a program sajnos csúszni fog.

Hogy pontosan mikor jelenik meg akkor a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 azt a fejlesztők nem tudták megmondani, annyit azonban elárultak, hogy mindenképp szeretnék még 2020-ban kiadni a játékukat. A jelek szerint pedig jó tempóban haladnak ahhoz, hogy ez sikerülhessen nekik, ugyanis nemrég egy steames blogposztban jelezték, hogy a fejlesztés kilépett az alfa fázisból.

Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékmecahnikák és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 alapjai már mind a helyükön vannak és úgy működnek, ahogy azt a Hardsuit Labs emberei megálmodták, de magán a játékmeneten még így is sok csiszolnivaló akad. Reméljük, jövőre ezzel is sikerül végezniük, és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 tényleg megjelenhet 2020-ban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!