A Noblechairs profi gamer székeiről korábban már olvashattatok már, ezúttal pedig egy egészen különleges újdonságot hoztunk el nektek: a gyártó csúcsmodellje, a HERO ugyanis olyan egyedi kiadást kapott, melyet látván bizonyára minden Fallout-rajongó szájában összefut a nyál. Íme a Noblechairs HERO Fallout Vault-Tec Edition.

A Bethesda közreműkődésével készült szék a széria ikonikus színeivel és logójával lopja be magát a Fallout-fanatikusok szívébe, rajta Vault Boy-jal, meg persze a hozzá tartozó kék-sárga körítéssel. A tortára a cseresznyét a jól ismert "Prepare for the future" felirat teszi fel, így minden megvan ahhoz, hogy egy gamer-sarok legmenőbb dísze legyen ez a nem mindennapi ülőalkalmatosság.

A HERO ezen különleges kiadását persze nemcsak nézni jó, hanem ülni is benne. A kényelmet a fejtámaszban található memóriahab, valamint a háttámlába beépített, állítható deréktámasz biztosítja, utóbbi a megfelelő tartást is elősegítve, így maratoni meccsek alatt is biztosított a komfort. A méretes kartámlák pedig összesen négy dimenzióban állíthatóak (mélység, magasság, dőlésszög és távolság), így ilyen téren is adott a testreszabhatóság  ahogy természetesen a szék magasságát tekintve is.

A kényelem mellett a megbízhatóságra sem lehet panasz, hiszen a szék minőségi alapanyagokból épül fel. Az acél vázszerkezetnek hála akár 150 kilogrammig is terhelhető, melyet a 60 mm-es görgők is gond nélkül bírnak. A műbőr kárpitozás pedig nemcsak jól szellőzik, de vízálló és nagyon könnyen tisztítható is. Emellett pedig a tartósság is garantált, így nem kell tartani attól, hogy a Fallout-díszítés vagy a varrások idővel elkopnak vagy tönkremennek.

A Noblechairs legnagyobb székének ezen különleges kiadása tehát a gyűjtői ritkaságok exkluzivitását kombinálja a gyártótól megszokott csúcsminőséggel, kényelemmel és megbízhatósággal. A Noblechairs HERO Fallout Vault-Tec Edition már kapható: a Fallout-rajongók 420 euróért szerezhetik meg a szoba legújabb díszét.

A székről még többet tudhattok meg a CaseKing oldalán és a Noblechairs Facebook-oldalán.