Az IGN értesülése szerint a The Darkness II-ért is felelő Digital Extremes elkészíti a Sony konzoljára is a Warframe-t, mely egy free-to-play, online kooperációs akciójáték lesz, sci-fi környezetben, nindzsákkal. A PS4-es változat megegyezik a PC-re kiadott verzióval, azzal a különbséggel, hogy a konzolon az irányítást rászabják a DualShock 4 kontrollerre.

Steve Sinclair kreatív igazgató szerint nagyon jó együttdolgozni a Sonyval, mert egyáltalán nem szólnak bele a fejlesztésbe. „A Sony rendkívül segítőkész és mindig elérhető, ha az indie fejlesztőkről van szó, véleményem szerint hihetetlenül jó nekik fejleszteni. Csodálatos, nem akarom leszólni a mai vagy korábbi platformokat, de amikor először néztük meg a Warframe-t, az állunk a padlón koppant, olyan szép és éles volt 1080p felbontásban. Szóval én nagyon, nagyon élvezem a munkát ezzel a géppel” – lelkesedett Sinclair.

A játékot még tavaly júniusban jelentette be a Digital Extremes, a zárt bétatesztelést októberben, a nyíltat idén márciusban kezdték meg. Pontos dátum jelenleg nincs a megjelenéssel kapcsolatban, de a fejlesztőcsapat és a Sony is szeretné a PS4-gyel egy időben a boltok polcain tudni.

Warframe -- Megjelenés: 2013 vége (PC, Playstation 4) -- Gépigény: Nem ismert