Nem is kertelek sokat, bemutatóink között olyan anyagokkal találkozhattok, mint a Sims 3, a borítónkat is kitöltő, idei titkos favorit Mirror’s Edge, az Aliens: Colonial Marines, egy hihetetlen nagy GTA IV utolsó összefoglaló, minden egyes információmorzsával, és lerántjuk a leplet a legújabb Alone in the Dark játékról.

Ajándékkal landolt az új Guru!Ajándékkal landolt az új Guru!Ajándékkal landolt az új Guru!

A tesztek között szemügyre vettük az Assassin’s Creed PC-s verzióját, itt van az új Rainbow Six Vegas 2, lesz még Turning Point: Fall of Liberty, egy adag Imperium Romanum, itt a Command and Conquer széria harmadik epizódjának kiegészítője, a Kane’s Wrath, aztán nem maradhatott ki a Warhammer 40k: Dawn of War legújabb kiegészítője, a Soulstorm sem. Nem maradtok magyarosítás nélkül ezúttal sem, hiszen megvizsgáltuk a Heroes V kiegészítőjét, a Race 07 honosítását, és a Spiderwick Chronicles magyarított verziója is helyet kapott a lap hasábjain. Ezen felül itt van még a rettenet Hard to be a God, a zseniális Sam és Max sorozat második évadjának két epizódja, a váratlanul feltűnő Seven Kingdoms Conquest névre hallgató új verziója és a Warriors Orochi is kapott egy oldalt. Végül, de nem utolsósorban pedig itt az UEFA Euro 2008 – ezzel zárul a review-rovat.

Ajándékkal landolt az új Guru!Ajándékkal landolt az új Guru!Ajándékkal landolt az új Guru!

A folytatásban véget ér a képregénytörténelem, a magyar helyzettel zárjuk történeti írásainkat. A gondolatébresztőben a blogokkal foglalkozunk, míg a Nosztalguruban a sokak által kedvelt herceg bukkan fel pár sor erejéig. Ezen felül van még nagy adag hardver, és most sem maradt ki a konzol, ahol az alábbi címekkel találkozhattok: Gran Tourismo 5 Prologue, Bully, God of War: Chains of Olympus, Zack and Wiki és a félelmetes Condemned 2: Bloodshot. Külvilágunk ezúttal egy kicsit csonka lett, de cserébe itt a négy oldal levrov és egy újabb szakajtónyi játék, PC-re, PSP-re, PS3-ra és Xboxra. De természetesen ezúttal sem maradtok megnyerhető képregények nélkül sem…

Nem esett még szó ehavi teljes játékunkról, mely ezúttal egy kőkemény stratégia - nem csak stratégáknak -, az alig egy éves Europa Universalis III  személyében. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a lap mellé csomagoltunk egy GTA IV-es naptárt is, amit kitehettek a falra poszterként, vagy csinálhattok belőle frankó, forgatható asztali díszt. Rajtatok áll. Ezzel zárom is soraimat, jó szórakozást mindenkinek, a Guru legyen veletek!