Mostanra már beletörődtek a rajongók abba, hogy az ígéretes Silent Hillsből nem lesz semmi -- lesz azonban valami hasonló, mégpedig egy független csapattól. A mindösszesen hat főből álló Lilith Ltd. már 2014 szeptembere (nem sokkal korábban, augusztusban jelent meg a P.T.) óta dolgozik az Allison Road című játékukon, ami szakasztott olyan, mint a Konami lelőtt projektje, hiszen ez is egy belső nézetes túlélőhorror, de a helyszín persze nem a legendás Silent Hill, hanem az Egyesült Királyság.

A történet szerint a hősünk, amnéziától szenvedve, a saját házában ébred fel, és fogalma sincs, hogy pontosan mi történt, és miért van bezárva, de az hamar világossá válik, hogy meg kell találni az eltűnt családját és szembe kell szállnia a Lily nevű rémmel és ház falai között rejtőző egyéb sötét lényekkel. Minderre öt esténk lesz, ami egy pokoli kalandnak ígérkezik.

A fejlesztés még nagyon a korai szakaszban jár, de már van egy kis ízelítőnk abból, hogy milyen élmény vár ránk, ám érdemes észben tartani, hogy az alábbi videóban látottak nem mindegyike kerül be a végleges termékbe, ez tényleg csak egy kedvcsináló.