• Amber Heard szerint az ellene irányuló törekvések miatt szerepel kevesebbet új filmjében
  • Állítása szerint a forgatókönyvből és a vágóasztalon egyre kisebb játékidőt hagytak neki
  • 2023. március 17-én debütál az Aquaman 2

A kulturális bulvár minősített példája az Amber Heard és Johnny Depp perét körülvevő médiahisztéria. Ugyanakkor releváns kérdéseket is felvet a tengerentúli filmcsillagok méltatlan bírósági párbaja. Depp karrierjét kétségtelenül megakasztotta az ügy. A Karib-tenger kalózaiba saját bevallása alapján sosem térne vissza, jelenleg pedig mindössze két produkcióra van szerződése: a Puffins című animációs sorozatban szinkronizál, illetve XV. Lajos francia királyt alakítja majd.

Az ötvenkilenc éves amerikai színész rajongói régóta követelik Amber Heard menesztését, a kritikák pedig utóbbi szerint célt találtak. Bíróság előtt jelentette ki tegnap az Aquaman filmek Meráját megformáló Heard, hogy sokat kellett küzdenie a szerepért, ráadásul számos fontos jelenetét kivágták a végső verzióból. Állítása szerint a forgatókönyvet is kárára rövidítették, illetve az utómunka során is egyre csekélyebb játékidőt hagytak karakterének.

mcdaquaec052-1614526417.jpg
(A kép forrása: THR)

Az Aquaman 2 producere, Peter Safran egyébként korábban tagadta, hogy felmerült volna Heard eltávolítása az egyébként 2023. március 17-én bemutatni tervezett opusz stábjából. Akármi is az igazság, az intézményes és a közösségi média láthatóan igyekszik hatást gyakorolni Hollywoodra. Nektek mi a véleményetek a sztárszínészek botrányait övező látványos reakciókról, illetve a karrierek megtörésére irányuló kísérletekről?