Sajnos az OZombie nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így American McGee lelőtte a Kickstarter-projektet. Természetesen még nincs veszve a játék, sőt, lehet, hogy Alice is hamarosan visszatér.

A hivatalos közlemény szerint az OZombie kampánya útjában állt az Alice filmprojektjének, mert egy cég csak egy aktív projektet futtathat a Kickstarteren. Mivel pedig az Alice franchise a Spicey Horse és American első számú szerelme, nyilvánvaló, hogy mindent megtesznek a széria életben tartása érdekében. Továbbá a csapat előrejelzései szerint a hátralévő 20 nap elteltével is legfeljebb 30%-a gyűlt volna össze a kért 950 ezer dollárnak -- ez pedig kevés és nem éri meg a fáradtságot. American szerint talán a játék címe volt a baj, de akármi is okozta, tény: az OZombie bedőlt volna.

Az OZombie a fejlesztők szerint még visszatérhet egy második kampány erejéig, de a játékot akár a kínai csapat is elkészítheti, saját pénzből -- igaz, ebben az esetben nem lehet olyan ambiciózus a végeredmény, mint ahogy azt American és társai szeretnék. Addig pedig, míg eldől, mi lesz a jövőben, lehet gyönyörködni a kiadott művészi munkákban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!