• Már Origin Accessben is elérhető az Anthem
  • Így mindössze 4 euróért kipróbálhatod a játékot

Az Anthem fejlesztésének története már-már szappanoperába illő, ami a megjelenésekor való - diplomatikusan szólva - langymeleg fogadtatáson meg is látszik. Az alig fél éve megjelent játék azóta néhány folt és egy pár hónapos késés után csak megkapta a Cataclysm névre hallgató frissítését, és most megérkezett az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az Origin Access kínálatába is, és a Premium után már a ‘Basic’ szinten, azaz 4 euró (cirka 1300 forint) ellenében is kipróbálható a játék.

A Bioware-t azóta több kulcsfontosságú személy is otthagyta, ettől függetlenül azonban nem mondanak le a játékról, bár azt, hogy pontosan mik a terveik vele a közeli vagy távolabbi jövőben azon túl, hogy fényes jövőt vizionálnak neki. Bár azért az ironikus, hogy Ben Irving, a játék egyik fő producere az EA Play kihagyásakor beszélt erről, és azóta már ő is a távozók listáján van.

Igaz, láttunk már karón varjút, jó példa erre a hasonló vehemenciával temetett For Honor is, mely időről-időre újabb tartalmakkal jelentkezik - persze megint más kérdés, hogy az Electronic Arts lesz-e olyan türelmes, mint a Ubisoft.