• Ezen a héten rajtolt az Apex Legends első évada
  • Mely egyből egy új hőssel, battle pass-szal és egy méretes frissítéssel érkezett
  • Azonban a fejlesztők nem lőtték még el minden puskaporukat a PlayStation adatlap alapján

Igen tartalmasan alakult az elmúlt hét az Apex Legends játékosainak életében, hiszen körülbelül másfél hónapnyi várakozás után végre elrajtolt a játék első szezonja. Kedd este hatkor ugyanis megérkezett a battle pass, egy új hős, Octane, és velük együtt egy igencsak combos frissítés is, mely többek között belenyúlt egy kicsit a karakterek hitboxaiba, valamint lehetővé tette, hogy már a játékon belül is jelenteni tudjuk a csalókat.

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztők még nem lőtték el minden puskaporukat a szezonra, legalábbis erre enged következtetni a játék playstation-com-on elérhető adatlapja, mely tételesen felsorolja, mi mindenre számíthatunk a következő hetekben. Érkezni fog még például egy vagy két új hős (annak függvényében, hogy Octane-t beleszámolják-e a szezon során érkező legendákba), új fegyverek és persze új kinézetek is. Továbbá két új tárgyra is számíthatunk, melyek állítólag igen érdekes taktikai lehetőségeket adnak majd a játékmenethez.

Hogy pontosan mik lesznek ezek az újítások, azt persze nem kötötték az orrunkra, azonban a korábbi szivárgásoknak hála azért lehet már sejteni, hogy mire számíthatunk. Ami az új legendákat illeti, itt Octane mellett Watson neve az, ami már korábban is felmerült, így sokan arra tippelnek, hogy ő lesz majd a következő hős, aki bekerül a játékba. A fegyverek terén a Titanfall 2-ből ismerős L-Star érkezését pedzegetik az adatbányászok, ennek a puskának a modellje ugyanis egy ideje már feltűnt a fájlok között.

Ha tetszik az Apex Legends, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg