Army of Two 2: a PC-sek ezúttal is kimaradnakA The 40th Day alcímet viselő folytatásban -- ahogy azt egy ismeretlen forrás a múlthéten elárulta -- visszatér Salem és Rios párosa, akik a zsúfolt Sanghajban tesznek rendet, a látszólag véletlenszerű katasztrófák közepette, amik már a pusztulás szélére taszították a várost. A dinamikus duó feladata az lesz, hogy kiderítsék, miféle rejtélyes hatalom áll mind emögött, ám semmi misztikusra ne számítsunk, mert úgy tudjuk, hogy „csupán” egy hataloméhes figura mozgatja a szálakat.

A folytatásban a készítők azt ígérik, hogy kibővítik a kooperatív játékmódot, de részleteket sajnos még nem árultak el arról, mit és hogyan változtatnak meg, csak annyit mondtak hogy több taktikai és választási lehetőség vár ránk, amellett, hogy részletsebben alakíthatjuk át a fegyvereinket, no meg az elődhöz képest szebb játékot kapunk.

A PC-s játékosok tehát ezúttal is kimaradnak a mókából, így csak Xbox 360-on, Playstation 3-on, és -- érdekes módon -- PSP-n lesz elérhető a játék valamikor a jövőben.