• Árverésre mentek a Warcraft-mozi kellékei
  • Közel 600 relikviára lehet licitálni

A Warcraft-mozi ugyan nem lett átütő siker, még így is igen sikeresnek mondható játékadaptáció lett belőle, még ha játékos szemmel nézva a közönséget megosztotta. A gyűjtőknek vagy a játékok rajongóinak minimum egy pillantást megér az az árverés, melyen a film kellékei kerülnek kalapács alá. A Prop Store szervezésében egész pontosan 567 tárgyra lehet licitálni, közöttük páncéloktól kezdve, a fegyvereken és pajzsokon át a különféle diszletekig és különleges effekteknél használt kellékekig minden megtalálható, csak győzzétek átnyálazni.

A komolyabban érdeklődők számára kelléktől függően azonban komolyan a pénztárcába kell nyúlni, akad olyan kellék, melyért igen komoly összegeket kell ki perkálni. Az eredetiséget igazoló dokumentum garantálja, hogy az adott tárgy a Duncan Jones által rendezett filmben szerepelt, és a Weta Workshop terméke – akik többek között a Gyűrűk Ura kellékeit is gyártották.

dorotar-bust.jpg

A legtöbbet jelenleg Lothar páncélja kóstálja az átszámítva mintegy 5,7 millió forint alapáron kínált felszerelésnek minden bizonnyal az összes Warcraft-rajongó büszke birtokosa lenne. Május 24-ig még van is esélyetek összedobni rá, addig tart ugyanis az aukció, melynek kínálatát itt lapozgathatjátok át.

lothar-armor.jpg

No és persze Llane király trónját is elfogadnánk, csak félő, hogy nem férne be az irodába a közel 5 méteres összmagasságával...

throne.jpg