• A Blizzard volt profi játékosokat repít a főhadiszállására
  • A jelek egy Warcraft-stratégiára utalnak

Ahogy az lenni szokott, a Blizzard háza táján rendszerint nagy a mozgolódás, nemrég álláshirdetések igazolják, (bár garancia nincs rá) de talán éppen a Diablo 4 fejlesztésébe kezdtek. Most pedig arról számolhatunk be, hogy feltehetően a Warcraft körül készülődik valami, méghozzá talán éppen egy Warcraft 3 remaster (arról csak álmodozni merünk, hogy újabb számozott részt kap a stratégiai játék). Hogy mire alapozzuk ezt?

Korábban már szó volt arról, hogy régebbi címeiket sorra felújítanák, de azért a Warcraft első két részére ne számítsunk. A Blizzard már korábban is önköltségen röptetett játékosokat még be nem jelentett projektek bemutatójára vagy tesztelésére. Most éppen a Warcraft 3 volt profi játékosait szállítja a főhadiszállására, egy titkos eseményre, melyre a hónap végén kerül sor. Az érintetteket titoktartási szerződés köti, de Happy és HawK is megerősítette, hogy hamarosan bejelentésre számíthatunk – bármi legyen is az.

warcraft-3-blizzard-secret-event.jpg

A legrosszabb esetben egy újabb frissítésről van csupán szó, jobb esetben tényleg egy felújított kiadás készülődik, a Warcraft 4 esetén viszont félő, hogy bilibe lóg a kezünk. Ti mire számítotok?