A PC-re látványos külcsínnyel érkező Assassin's Creed 4: Black Flag valami úton-módon idejekorán piacra került. Több felhasználó és weboldal is jelezte az elmúlt héten, hogy korábban kiszállítottak példányokat, vagy már polcra került a program néhány kiskereskedőnél. Úgyhogy sokan már most élvezhetik Kenway kapitány kalandjait, akár online is, hiszen a szerverek élnek.

Tim Browne, a multiplayer mód vezető tervezője Twitteren erősítette meg, hogy eme játékosoknak semmi félnivalójuk sincsen, nem éri őket különösebb szankció. Jól tudják, hogy a játékosok nem tehetnek a kiskereskedők hibáiról. Az egyetlen kellemetlenség, amit majd tapasztalniuk kell a korai tulajdonosoknak, az az, hogy az Ubisoft rányom a reset gombra, vagyis minden elért eredményt lenulláz a hivatalos premier napján, holnap. Mindezt a fair play érdekében -- nem szeretnék, ha mások hibája miatt azok a játékosok, akik a valódi startkor indítják el az Assassin’s Creed 4-et, hátránnyal indulnának.

Tehát holnap az Xbox 360 és Playstation 3 tulajdonosok tiszta lappal vághatnak neki a kalózkodásnak. A PC, Wii U, a PS4 és Xbox One elkötelezettjeinek sajnos még várniuk kell egy kicsit, az Assassin’s Creed 4: Black Flag ugyanis november 22-én érkezik e platformokra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!