Az Assassin's Creed: Origins jelentős újításokkal igyekszik meghódítani a szívünket, az újításokkal együtt úgy lehet behatárolni, mint egy nyílt világú szerepjáték-elemekkel megtűzdelt akció-kalandjátékot (jó hosszú definíció ugye?). Remélhetőleg az újítások a játék javára válnak és nem csak a lootdobozokra fogunk emlékezni, valamint bízunk abban is, hogy ezúttal kellemesen csalódunk a Ubisoftban és elmaradnak a hírhedt elsőnapos problémák.

Az Assassin's Creed sorozata két év megérdemelt és szükséges pihenő után tér vissza, és egészen a Testvériség megalakulásának kezdetéig kalauzol minket, az ókori Egyiptomba. Ba'Yek és saspajtása egy minden eddiginél nagyobb és kidolgozottabb világban lát neki a szálak kibogozásának és a torkok elmetszésének október 27-én, azaz e hét pénteken. A várakozást könnyítendő (vagy nehezítendő) kaptunk egy launch trailert is, lessétek meg!

A helyzet az, hogy a Ubisoft valószínűleg korábban engedte ki a videót a kelleténél, hivatalos forrásból még/már nem elérhető - de még így sem voltak elég gyorsak, hogy valaki meg ne ossza, reméljük nem szedik le idő előtt ezt a videót is. Részben ezért csak kis méretben beágyazva tudjuk megosztani, de két kattintással így is kinagyíthatjátok.