A minap történt szivárgás után a Ubisoft jobbnak látta, ha a saját kezébe veszi az irányítást, és hivatalosan is bejelenti a következő Assassin’s Creed játékot, az Assassin's Creed: Unityt. A bejelentés azonban csak formalitás volt, részleteket ugyanis nem sokat kaptunk, mindösszesen annyit, hogy az Assassin's Creed: Unity Xbox One, PS4 és PC platformra fog megjelenni valamikor az ünnepi szezonban -- minden más infó a bemutatkozó videóból jön. Ebből az vált világossá, hogy a forradalom idején feldúlt Franciaország lesz a helyszín, a főszereplő pedig egy új arc az assassinok sorában.

A videóból továbbá kiderült az is, hogy az új Assassin’s Creed fejlesztése során nem fogták vissza magukat a Ubisoft mérnökei, és egy gyönyörű játékot fognak letenni az asztalra -- legalábbis azt állítják, hogy amit láthatunk, az már gameplay, de nem árt óvatosnak lenni -- van, hogy egy-egy játék megcsúnyul kissé a premierre…

A szemfülesek észrevették, hogy a bejelentésből hiányzott az Xbox 360 és a PS3. Erről tényleg nem tett egy szó említést sem a kiadó, de egy pletyka szerint eme két platform népes felhasználói bázisa sem fog kimaradni a mókából, ők ugyanis Comet alcímmel egy külön játékot kapnak.