A Kotakuhoz eljutott információk szerint idén két Assassin’s Creed játék is megjelenik: az egyiket az előző generációs konzolokra fogják kiadni, s ennek a Comet nevet adták, míg a másik, a Unity Xbox One-ra és PS4-re (plusz valószínűleg PC-re is) landol. Előbbiről semmit sem tudunk, de az utóbbiról azt sikerült kideríteni, hogy talán a francia forradalom idején, a 18. századi Párizsban fog játszódni (erre utalnak legalábbis a kiszivárgott képek), az új főszereplőt pedig Nicholas Gigante elmondása szerint Arnónak hívják.

A Kotaku saját, fejlesztői forrásaira és az internetes pletykákra alapozva úgy véli, hogy valószínűleg tényleg két Assassin’s Creed fog érkezik idén, mégpedig azért, hogy a csapatoknak ne kelljen a két generáció közötti erőkülönbségek miatt megszenvedni a fejlesztéssel, ami minden bizonnyal az Assassin’s Creed 4-en is éreztette a hatását.

Hivatalos forrásból persze semmi nem érkezett még, csak annyi biztos, hogy idén sem maradunk Assassin’s Creed nélkül, illetve Jade Raymond nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a kedvenc történelmi időszakában fog játszódni a következő program. Ez akár lehet a francia forradalom is, másrészről pedig régi pletyka már ez az időszak, illetve az  Assassin’s Creed 4 fiktív e-mailjei is között is feltűnt, mint lehetséges helyszín.

Érdemes megjegyezni, hogy a kiszivárgott képek elvileg egy korai változatot mutatnak, helyfoglaló textúrákkal és üres helyszínekkel, de érdekesek, s nem csupán a helyszín leleplezése miatt, hanem azért is, mert nyomait találtuk egy új kezelési metódusnak. Nézzétek meg a jobb felső sarkot!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!