• Az Assassin’s Creed Valhallában visszatér majd a rejtett penge
  • Mely ráadásul ugyanolyan hatásos lesz, mint a sorozat korai epizódjaiban
  • Bár némi ügyességre szükségünk  lesz az instant gyilkossághoz Ashraf Ismail szerint

Az újsodrú Assassin’s Creed játékokat gyakran éri az a kritika a rajongók részéről, hogy már nem is igazi AC címek, hanem inkább lootolásra és szintlépésre kihegyezett szerepjátékok. Úgy tűnik azonban, hogy a nemrég bejelentett Assassin’s Creed Valhalla több tekintetben is más lesz, mint újsodrú elődei, az Origins és az Odyssey.

A változásokról a játék kreatív rendezője, Ashraf Ismail beszélt, aki elárulta, hogy ebben az epizódban nem csak visszatér a rejtett penge, hanem ugyanolyan halálos lesz, mint a régebbi Assassin’s Creedekben, azaz a segítségével egyből kivégezhetünk majd bárkit. A dolog azonban nem lesz olyan egyszerű, mint az első epizódokban, Ismail szerint ugyanis némi ügyesség is kell majd az instant gyilkossághoz.

További jó hír lehet a régebbi rajongóknak, hogy a rejtőzködésre is nagyobb hangsúly fog helyeződni, mint az előző két részben, újra lehetőségünk lesz például beolvadni a tömegbe, az azonnal ölő rejtett pengének hála pedig a sunnyogás is jóval életképesebb opció lesz, mint mondjuk az Odysseyben volt.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!