A Ubisoft ausztrál leányvállalata összeállította a legelitebb, legritkább, és persze legdrágább Assassin's Creed III kiadást, melyet a Sydney Children's Hospital alapítvány javára bocsátanak árverésre. Aki szeretné, december 17-ig emelheti a tétet az eBayen -- eddig kilenc ember ajánlott fel pénzt az első, december 5-ig tartó aukcióra, így most csupán 200 dollárnál tartunk, de ez minden bizonnyal több ezerre csúszik fel az egy hetes határidő lejártáig. Összesen nyolc aukció lesz.

S hogy mit tartalmaz az Assassin's Creed III Ultimate Edition? Nos, a kérdés inkább az, hogy mit nem, hisz minden benne van, ami a Freedomban, megfejelve egy rakás extrával, melyek közül a hátizsák és a faládika a leglátványosabbak -- a többit inkább nem soroljuk fel, mert megtelik a vele a PGO, de alant láthattok egy képet, és persze az aukciós oldalon is vannak információk a csomag tartalmáról.

A pakkból tehát nyolc darab talál gazdára, PS3-as és Xbox 360-as változatokban érhető csak el, és tartalmazza a PS Vitára megjelent Liberationt is, biztos ami biztos. Van esetleg valaki, aki megpróblkozik a beszerzésével? Ha igen, és sikerrel jár, tudassa velünk, mert ez tényleg nem semmi anyag!

Aukcióra megy a legteljesebb Assassin's Creed III csomag