Az ASUS Republic of Gamers (ROG) és a Blizzard Entertainment bejelentette a ROG Phone 6 Diablo Immortal Editiont, az új ROG Phone 6 gamer okostelefon exkluzív, limitált változatát. Egyedülálló Diablo- témájú dizájnjával és a tematikus kiegészítők hadával ez az egyedi telefon a Diablo univerzum rajongóinak álma. A ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition olyan részleteket tartalmaz, amelyek visszaadják a régóta futó Diablo széria élményvilágát. A telefon speciális lánghatású felülettel rendelkezik, amely a látószög változásával változtatja a vörös lángok fénysűrűségét. Az egyedi Aura RGB világítás még különlegesebb élményt kínál, a külső mellett pedig a szoftver is a játékra lett szabva, így egyedi animációk, háttérképek, ikonok érhetőek el. A rajongók imádni fogják az egyedi kiegészítőket is, melyeket a játék legendás elemeiről mintáztak. A Shield Blessing Aero Tok és Sanctuary térkép ráadásul láthatatlan meglepetéseket is rejt, melyek a mellékelt UV lámpával bújnak elő, ami szintén egyedi dizájnt kapott.

Főbb pontok:

  • Diablo -témájú dizájn: Egyedi külső és belső dizájn, mely igazodik a Diablo élményvilágához
  • Exkluzív kiegészítők: Horadric Cube Giftbox; Worldstone Phone Box; Shield Blessing Aero Case; Map of Sanctuary; Fahir's Light; Immortality Ejector Pin
  • Harcra készen: Engedd szabadjára az új ROG Phone 6 sorozat teljes teljesítményét és funkcióit, és vedd fel a harcot az ellenséggel!

visual.jpg

Harcra készen

A ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition hardveresen ROG Phone 6 már megjelent modelljére épül. Egy Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform hajtja 16 GB LPDDR5 memóriával, kimagasló hűtéssel, erőteljes akkumulátorral és páratlan AirTrigger 6 irányítási rendszerrel.

Az ASUS ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition már előrendelhető a hivatalos magyar ASUS Online Áruházban. A készletek rendkívül limitáltak világszerte, a hazai ára pedig várhatóan 575 090 Ft lesz ingyenes házhozszállítással.