Levrov

Saját "Best of 2007" vélemény, és nem muszáj, hogy csak játék legyen. Továbbá várjuk véleményeiteket a szerkesztői listákról is.

Némi késéssel ugyan, de csak szót ejtünk itt a PGO-n is a januári lapszámunkról. A késésért elnézést, a csapat fele külföldön van, az online hadszíntér a 3.0 dolgozik gőzerővel, a szerkesztőség itthon maradt tagjai pedig a költözésre koncentrálnak – mert költözünk. A Vogel Burda lapjait ugyanis felvásárolta a MotorPresse, így a Gurut is. De ez semmit nem jelent, csak annyit, hogy a lap egy egészen új irodában készül majd a jövőben. Erre készülünk éppen.

Na de lássuk a lényeget. Megjelent a lap. Mint sokan tudjátok, az év eleje meglehetősen nagy uborkaszezon, de ettől függetlenül mi igyekeztünk egy ütős kis számot összehozni, reméljük elnyeri majd a tetszéseteket. Bemutatóink között olyan nagyágyúk kaptak helyet, mint a Tiberium, a Just Cause 2, a Demigod, az új Rainbow Six Vegas vagy éppen a Tomb Raider leendő epizódja és a felújított Golden Axe. Visszatekintünk a 2007-es évre is, és elolvashatjátok a szerkesztőség "Best of" válogatását is a tavalyi időszakról.

Az új év első GurujaAz új év első Guruja

Tesztjeink között a stratégiák kaptak nagyobb hangsúlyt, hiszen megjött az Universe at War, a Sudden Strike 3 és SunAge. Olvashattok az Overlord kiegészítőről és górcső alá vettük a legújabb focimenedzser programokat is, külön egy nagyobb írásban. Van még vonatszimulátorunk (Rail Simulator), kalandjátékunk (Nostradamus: The Last Prophecy, Next Life), megnéztünk két újabb "magyarítást" (Dirt, Hospital Tycoon), és ismét akadt egy moziadaptáció (The Golden Compass) is.

Szorítottunk némi helyet Unreal Tournament 3 tippeknek és trükköknek is, indítottunk egy új sorozatot a képregényekről, és természetesen megtalálhatjátok a megszokott hardver és külvilágot rovatokat is, no meg a Levrovot, ismételten négy oldalon.

Konzolrovatunk sem maradhat ki, itt olyan nagyobb címek kaptak helyet, mint a Burnout Paradise, a Street Fighter 4, a LEGO Batman, a Time Crisis 4 és a Pursuit Force. Emellett olvashattok még sok kis apróságról, és ismét indítottunk néhány nyereményjátékot is.

A következő levrov témája: a saját Best Of véleményetek 2007-ről, amely nem muszáj, hogy csak játékokra vonatkopzzon. Sőt, várjuk véleményeiteket a mostani számban található, a Guru stab által összeállított 2007 legjobbjai cikkünkről.

A magazinban szereplő anyagokhoz ezúttal is találhattok online kiegészítést, ezúttal a Next Life kalandjáték végigjátszása került fel adatbázisunkba a Witcheré mellett, de e havi teljes játékunkhoz is találhattok végigjátszást a PGO-n!. Darths az online rovatában azt ígérte, hogy a Colin McRae Dirt szinkronos verziójáról videotesztet készít a weboldalra, ám ez technikai okok miatt egyelőre nem készült el, viszont úgy tudom, hamarosan ez is felkerül a letöltések közé, úgyhogy tessék résen lenni!

Jó szórakozást mindenkinek!