A Batman Arkham Knight címét olvasva könnyű Gotham védelmezőjére gondolni, hiszen ki más hívnának Arham Lovagnak, ha nem Bruce Wayne alteregóját -- ám tévedünk, a játék alcíme ugyanis egy külön karaktert takar, aki a kalandunk során a legveszélyesebb ellenfelünk lesz.

Sajnos az Arkham Knightról keveset tudunk, csupán annyit, hogy ügyességében és felszereltségében Batmannal vetekszik, így veszélyes ellenfelünk lesz -- de nem is ez a legérdekesebb infó vele kapcsolatban, hanem az, hogy egy teljesen új szereplővel állunk szemben, akivel a képregények világában vagy bárhol másutt nem találkozhattunk eddig. A rejtélyes Arkham Knight elkészítését a Rocksteady vállalta magára, természetesen a DC közreműködésével.

„Nagyon izgalmas volt, de egyúttal rémisztő is, hiszen a rajongók elvárásai az egekben vannak. Ezért is volt remek együtt dolgozni a DC-vel, ők ugyanis tapasztaltak ilyen téren. Mikor kiderült, hogy elkészíthetjük a karaktert, az egész stúdió felvillanyozódott, ugyanakkor tisztában voltunk az együttműködés fontosságával, ugyanis egy olyan szereplőt kellett készítenünk, ami kinézetével és megjelenésével beleillik a játékmenetbe. Ritkán adódik ilyen lehetőség, de úgy gondoljuk, hogy sikerrel jártunk.” -- mondta Dax Ginn, a Rocksteady marketingfelelőse.

Nézz be a galériánkba, ha szeretnéd megnézni teljes valójában az Arkham Knightot, ugyanis a minap megjelentek az első minőségi képek a játékból -- el lehet felejteni a beszkennelt, meg bélyegméretről felnagyított, életlen fotókat!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!