• A They Shall Not Pass DLC nagy sikert aratott a rajongók körében.
  • Ez a bővítmény viszont csak a kezdet volt.
  • Rendszeresen érkeznek majd frissítések, letölthető tartalmak és egyéb újdonságok.

Nem csak a Mass Effect: Andromeda fogja sokáig élvezni a fejlesztői törődését. A Battlefield 1 népszerűsége töretlen, így a DICE az új, friss tartalmakra vágyó rajongók tömegeinek igényeit igyekszik majd kielégíteni az elkövetkezendő hónapokban. Gyakrabban érkeznek majd a javítások a játékhoz: mostantól havonta adnak majd ki a programhoz frissítéseket, szóval ebből következően gyorsabban tudnak reagálni a fejlesztők a játékosok kéréseire, kívánalmaira.

Hamarosan szakaszokba tömörülhetnek a barátok, játékostársak, tehát a közös cél által vezérelt virtuális bajtársak még szervezettebben, még inkább hatékonyan küzdhetnek majd a győzelemért. Erről a lehetőségről és a tavaszi frissítésről hamarosan több információt is megtudhatunk. A májusi update sok finomhangolást és balanszírozást hoz majd magával, hogy a Battlefield 1 csataterein a szokottnál is élvezetesebb lehessen a küzdelem.

Természetesen a kiegészítők témája sem kerülte a készítők figyelmét: mindegyik érkező letölthető tartalom bővelkedni fog új pályákban, fegyverekben, járművekben és játékmódokban. A keleti fronton játszódó In The Name Of The Tsar DLC-ben megtapasztalhatjuk majd, hogy milyen kíméletlen az ellenségeivel az orosz hadsereg, valamint orosz tél csontig hatoló szele.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!