• Az új kiegészítő az EA Play során mutatkozik be
  • Éjszakai pályák is érkeznek hamarosan

Lassan fél éve a piacon a Battlefield 1, de ez nem jelenti azt, hogy ne zajlana gőzerővel a játék bővítése. Mint azt már valószínűleg tudjátok, a következő kiegészítő az In the Name of the Tsar címert viseli, és minimális történelmi ismeretek birtokában könnyű kitalálni, hogy a cári Oroszország seregei is tiszteletüket teszik a játékban. Az új DLC az idei EA Play során mutatkozik majd be, úgyhogy június közeledtével infódömpingre számíthatunk.

Más okból is izgalmasnak ígérkezik a nyár kezdetét jelző hónap, ugyanis az ettől független Nivelle Nights névre keresztelt prémium pálya is júniusban jelenik meg, de ehhez kelleni fog egy Premium Pass. De ha nem vagy prémium tag sem kell csüggedni, hiszen elég lesz egyvalakit ismerni, akinek szezonbérlete van, hála a Preimum Friends funkciónak.

Ezen felül reményre adhat okot a tesztszervereken hamarosan feltűnő Prise de Tahure csatatere is. A pálya a Nivelle-offenzíva utáni őszt eleveníti fel, mikor a franciák már visszafoglalták a Butte-de-Tahure magaslatait - de most meg is kell tartsák a németek rohama ellen. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy mindenki számára ingyenes, vagy szintén prémium pályáról van-e szó, mint ahogy a megjelenésének időpontja is kérdéses.

battlefield-1-night-map-1.jpg