Azt hiszed, jó vagy a Battlefield 3-ban? Azt hiszed, bennünket is legyőzöl? Igeeen? Nos, ha így gondolod, akkor most esélyed lesz bizonyítani, mert a PC Guru csapata a halálba menők bátorságával masírozik fel a DICE FPS-ének virtuális csataterére, ahol bárki játszhat velünk pár kört, két teljes órán keresztül.

A jeles eseményre november 2-án, péntek este kerül sor, 19:00-tól 21:00-ig -- ezen idő alatt a PC Guru hivatalos Battlefield 3 szerverén az alapjátékkal játszva lehet majd megmutatni nekünk a tutit, és bár Bate és jómagam nem viseljük oly kényelmesen a rohambilit, Chris és Wilson háta mögé bújva talán jó eséllyel indulunk csatába. Bate mindenesetre már felkészült, egész nap a kézigránátok kibiztosításának technikáját gyakorolta.

Battlefield 3-azz a PC Guruval!

NYERD MEG A GURUS AJÁNDÉKCSOMAGOT!


Figyelem, ez azonban még nem minden! Azok, akik a meccsek után gameplay- (tehát frapses vagy printscreenes) vagy Battlelog-screenshotokkal bizonyítják, hogy legalább két szerkesztő dögcéduláját meg tudták szerezni, részt vesznek egy sorsoláson, melyen egy ajándékcsomagot sorsolunk ki, amiben biztos, hogy lesz egy halom poszter és egy meglepetés PC-s játék.

Gyertek, játsszatok velünk, és ha meglesz a 4 dögcédula, akkor a bizonyítékot küldjétek el nekünk a pcguru(kukac)pcguru.hu címre!