• Európában március 20-án jelenik meg a Battlefield: Hardline
  • Addig minden szerdán ajándékokat ad a DICE a Battlefield 4 játékosoknak
  • Arany battlepackek, közösségi missziók, Battlefield: Hardline tematikájú dögcédulák, exkluzív háttérképek és egyebek várnak minket
  • Az első közösségi misszió teljesítésével feloldunk egy harmadik játékmódot a Battlefield: Hardline bétájában
  • Battlefield 4 teszt

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline, de előtte egy különleges eseményt rendez a DICE. A csapat a hivatalos blogon jelentette be, hogy a játék megjelenéséig, tehát március 20-ig minden szerdán valami aprósággal várják azokat, akik a Battlefield 4-gyel játszanak. Ezek a jutalmak arany battlepackek, közösségi missziók, Battlefield: Hardline tematikájú dögcédulák, exkluzív háttérképek és egyebek.

Az első misszió ma indul, ennek során pedig az kéri tőlünk a DICE, hogy január 24-ig szerezzünk 2 milliárd pontot Rush játékmódban. Természetesen ez egy kollektív cél, nem egyénileg kell összefarmolni -- érdemes azonban minél többet játszani, ha ugyanis sikerül a kitűzött cél, akkor a Battlefield: Hardline bétatesztelése során a Heist játékmódot is kipróbálhatjuk.

Azt egyébként még mindig nem tudjuk, hogy mikor kezdődik a Battlefield: Hardline bétája, de minden más részletet már megkaptunk. Ezekről a kapcsolódó hírünkben olvashattok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!