A New York Times nemrég készített egy interjút a Battlefield 4 gyártásvezetőjével, Patrick Bach úrral, s természetesen a beszélgetés közben szóba került a sorozat következő része is. A napilap online felülete azt az információt hozta le, hogy a BF5 néhány éven belül már a boltokban lehet, Bach pedig azt mondta, hogy ebben még nagyobb rombolással találkozhatnak majd a játékosok.

A DICE szerint a Battlefield 5 csak akkor tudja túlszárnyalni a novemberben megjelenő új részt, ha még több lehetőséget, még több extrát és még nagyobb rombolhatóságot biztosít. A DICE üzletpolitikája egyértelműen fogalmaz: „minden új játéknak valami nagy durranásnak kell lennie”.

Természetesen azt senki se gondolja, hogy már vannak konkrét, jól körvonalazódott tervek a Battlefield 5-öt illetően, egyszerűen csak arról van szó, hogy a csapat mindig növelné szeretné a minőségét. A svédek egyelőre a Battlefield 4-gyel illetve annak Premium előfizetésével vannak elfoglalva, s majd később, néhány év múlva jöhet a folytatás.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!