Történet orientál küldetésekkel, fegyverekkel, felszerelésekkel és járművekkel fut be június közepén a Battlefield Hardline első kiegészítő tartalma, mely egy új játékmódot, a Bounty Huntert is magában foglalja. A Battlelogon feltűnt posztban a fejlesztők elérhetővé tettek egy rövid leírást az eddig ismeretlen opcióról, a bejegyzés azonban lehet, sokakat lelomboz majd. A Bounty Hunter lényege ugyanis, hogy az egymás ellen küzdő, eltérő színű csapatok úgy írnak jóvá pontokat a saját osztaguk számára, ha a lelőtt ellenfelekből kipattanó érméket összegyűjtik.

battlefieldhardlinecriminalactivity1-600x337.jpg

Természetesen az ellenfél pontgyűjtése is megakadályozható, méghozzá úgy, ha az elesett bajtársunk által dobott érmét mi szerezzük meg előbb. A küzdelem addig tart, amíg az egyik alakulat el nem éri a győzelemhez szükséges pontmennyiséget. Az egész talán még izgalmasan is hangzana, ha nem egy az egyben a rivális Call of Duty-szériából ismert Kill Confirmed játékmódot koppintaná. A fejlesztők azzal mentik némileg a helyzetet, hogy a Criminal Activity DLC-vel érkező új multiplayer pályákat direkt a Bounty Hunterhez szabták, így változatos körülmények között, több taktika szerint küzdve próbálhatjuk ki azt.

A DLC megjelenésének pontos dátumát egyelőre még nem fedte fel az EA és a Visceral, de a prémium előfizetők már ebben a hónapban kipróbálhatják.