A Beyond Good and Evil 2 nehéz időket tudhat maga mögött, de úgy tűnik, hogy ha lassan is, de most már biztosan révbe ér a projekt. Eredetileg úgy volt, hogy a Ubisoft új játékát nem fogjuk látni az E3 során, de ez csak egy ügyes marketingfogás volt, kaptunk egy gyönyörű CGI bemutatót. Ha ez nem győzött volna meg arról, hogy a játék tart valahol a fejlesztésben, akkor van egy jó hírünk.

Tegnap, hazai idő szerint késő este tett közzé Instagramon egy képet Michael Ancel, a legendás Rayman és a kult-klasszikus Beyond Good and Evil megálmodója - melyen éppen a Beyond Good and Evil 2 korai változatát próbálgatja. A fotó alatt pedig izgatotan osztja meg a közönséggel, hogy “az első prototípus videója holnapra kész és elérhető” lesz. Mivel egyelőre korai fejlesztési fázisban van a játék, egyelőre kérdéses, mennyire lesz reprezentatív, mindenesetre kíváncsian várjuk.

Itt azonban hozzá kell tennünk, hogy a megosztás hazai idő szerint kicsivel éjfél előtt történt, úgyhogy bizonytalanok vagyunk afelől, hogy még ma, vagy esetleg csak holnap láthatjuk mozgásban a Beyond Good and Evil 2-t, mindenesetre fél szemünket rajta tartjuk.

bge2-prototype.jpg