A tavaly E3 egyik nagyobb eseménye volt a Beyond Good & Evil 2 bejelentése. Bár a fejlesztők már akkor is hangsúlyozták, hogy a munkálatoknak még nagyon az elején járnak, azért mindenki felkapta a fejét a trailerre. Azóta kicsit lassabban szállingóznak a játékkal kapcsolatos információk, azért most mégis befutott egy szűk egyperces videó, melyben a pre-alpha verziót csodálhatjuk meg futás közben.

beyond-good-and-evil-2-ganesha.jpg

Noha túlságosan messzemenő következtetéseket nem lehet levonni az anyagból, azt azért már így is látni, hogy például a hajók között meglehetősen könnyedén ugrálhatunk majd. Amit még tudni lehet, hogy a játékban egy hajó kapitányát alakítjuk majd, a hozzánk csapódó legénység pedig kiegészíti majd a képességeinket, így új területek és új hajók nyílnak meg előttünk, az út végén pedig legendás űrkalózzá válhatunk. Ami a helyszínt illeti, a fejlesztők jelenleg számtalan bolygó helyett egy bejárható naprendszerben gondolkodnak, azonban ott tényleg minden helyszínnek meglesz a maga történelme és jelentősége a történetben.

Bővebb információkat a Beyond Good & Evil 2-vel kapcsolatban a hírek szerint az idei E3-on hallhatunk majd, egész konkrétan az Ubisoft konferenciáján június 11-én.