Az E3 sűrűjében szépen csöndben lehúzta a rolót a Danger Close Games. A csapat eredetileg EA LA néven kezdte meg a pályafutását, és sokáig a Medal of Honor-sorozat részeit készítették, többek között a két legutóbbi, modern hadviselést bemutató játékot.

A bezárás minden bizonnyal azzal hozható kapcsolatba, hogy a Medal of Honor: Warfighter jóval az elvárások alatt teljesített, ami arra kényszerítette a kiadót, hogy ismét pihenőre küldje a híres sorozatot. Ezen felül az is valószínűleg közrejátszott a dologban, hogy Los Angelesben nemrég megnyitott a DICE Los Angeles, mely egyebek mellett a Star Wars: Battlefront és a Battlefield 4 munkálataiba fog besegíteni a Svédországban székelő DICE alapcsapatának felügyelete mellett.

A hírt az EA Gamestől Patrick Söderlund közölte, aki elmondta azt is, hogy a Danger Close néhány alkalmazottja új munkát talált a DICE LA, illetve az EA egyéb stúdióiban, de persze volt olyan is, aki inkább elhagyta a céget és a térséget, hogy máshol próbáljon szerencsét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Medal of Honor: Warfighter -- Megjelenés: 2012. október 23. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 20 GB