• Már biztos, hogy kapunk még egy utolsó DLC-t a Borderlands 2-höz
  • Ez a felvezetője a Bordelrands 3-nak
  • Commander Lilith & The Fight For Sanctuary ingyenes lesz
  • Elviekben a jövő héten jelenik meg

Nem is olyan régen hallottunk arról, hogy a Borderlands 2 kap egy új, utolsó DLC-t, ami összeköti a szeptemberben érkező Borderlands 3-mal. Ma már ezt teljesen biztosra vehetjük, mert ugyan a Gearbox még nem jelentette be hivatalosan, de a Steamen valaki véletlenül aktiválta a Commander Lilith & The Fight For Sanctuary DLC adatlapját. Persze gyorsan lezárták, de a baj már megtörtént.

A kiegészítőben Sanctuary városa ostrom alatt áll, a Vault térképét ellopták, és valamiféle gáz mérgezi Pandorát. Ez lesz a mozgatórugója annak, hogy felfedezzünk új zónákat, megküzdjünk új bossokkal, megszerezzük az új lootokat (köztük a vadonatúj Legendary cuccokat), és persze csatlakozzunk Lilith-hez és a Crimson Riderekhez, hogy szétcsapjunk a gazok között.

Az újoncok a DLC-t automatikusan 30-as szinten kezdhetik el, a maximumot pedig kitolták 80-ra. És a legjobb, hogy a Commander Lilith & The Fight For Sanctuary ingyenes lesz. A megjelenés a korábbi pletyka szerint az E3 2019 hetére esik, vagyis, ha igaz a hír, akkor technikailag itt van a kanyarban, hiszen az E3 jövő héten indul.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!