• A Gyilkos járatban több bérgyilkos kerül szembe egy vonaton
  • Főszerepben Brad Pitt és Sandra Bullock
  • Augusztus 4-én debütál a film Magyarországon

Noha Brad Pitt nemrég maga nyilatkozott arról, hogy pályája utolsó szakaszába lépett, a Volt egyszer egy… Hollywood félmeztelen háztetős jelenete és Az elveszett város nyitányában végzett akcióhadjárat megmutatta, hogy az éves amerikai színész továbbra is jó formában van. Új filmjében mégis botladozik – a korábbi előzetesben majdnem elcsapta egy teherautó – és bérgyilkos létére kerülné a legkisebb kockázatot is.

mv5bzwfmzdy5yjitnjm2mi00nwi0ltg5mzktn2yxzmu0yju0mdm3xkeyxkfqcgdeqxvynzewodixnzev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Katica megbízója fogadkozik, hogy feszültségmentes feladatra küldi őt, de aztán kiderül, hogy mégsem olyan egyszerű elhozni az ominózus táskát a Tokió-Kyoto gyors száguldó szerelvényeiről. Halálos ellenfelek találkoznak a vonaton, akik hamar ráébrednek, hogy küldetésükben van valami közös. Alább láthatjátok az új magyar nyelvű előzetest.

A zárt szituációs thriller könnyed hangvételéről David Leitch, a Deadpool 2Halálos iramban: Hobbs és Shaw és az Atomszőke rendezője gondoskodik, aki Kōtarō Isaka Maria Beetle című tavaly megjelent regényét adaptálja. A rivális bűnözőket Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry és Joey King játsszák. Ti moziban nézitek majd?