• Egészen kiugró, 1 milliárd dollár fölötti bevételt termelt a Top Gun 2
  • Miles Teller elárulta, hogy beszélgettek Tom Cruise-szal karaktere esetleges visszatértéről
  • A folytatás a hatvan éves színészen áll, mondta Teller

Harminc éven át senki se gondolta volna, hogy valaha folytatást kap a Top Gun, a hollywoodi franchise-ok aranykorában azonban Tom Cruise népszerű filmje sem kerülheti el sorsát. A második rész egészen kiemelkedő 1,41 milliárd dolláros bevételt gyűjtött, nem meglepő hát, hogy máris a folytatástól hangos a tengerentúli sajtó.

Az új epizód központi karakterét alakító Miles Teller az Entertainment Tonightnak elárulta, hogy már beszéltek ifjabb Bradshaw hadnagy lehetséges visszatéréséről. Egyelőre csupán informális eszmecsere zajlott. „Csodálatos volna, […] de minden Tomon múlik. Beszélgettünk párszor a dologról. Meglátjuk” – mondta Teller.

kenkmbwaavmcquhexttgbf.jpg
(A kép forrása: Cinema Blend)

A harmincöt éves színész elárulta, hogy „különleges” kapcsolatba került Cruise-szal a forgatás alatt, természetesen hatvanadik születésnapja alkalmából is felköszöntötte a sztárt. Úgy véli, nagy dolog, hogy utóbbi bevonta őt és fiatal színész kollégáit a produkcióba. Ami a film hatalmas sikerét illeti, Teller saját bevallása szerint sosem tapasztalt még ehhez foghatót.