• 2023. július 13-án debütál mozikban a Mission: Impossible Leszámolás 1. rész
  • A rendező egy életveszélyes jelenetből származó képpel köszöntötte a szülinapos Cruise-t

Tom Cruise nemrég a Top Gun: Maverick főszerepében bizonyította, hogy ugyanolyan komolyan veszi a filmezést, mint korábban, ráadásul tud még kimerítő akcióélménnyel szolgálni, ami a mai mozilátogatókat elbűvöli. A tegnap hatvanadik születésnapját ünneplő hollywoodi sztár a nyolcvanas években azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mindenkinél merészebb mutatványokat hajtott végre dublőr nélkül (akkoriban a legtöbb akciószínész maga végezte veszélyes produkcióit). Noha azóta több évtized eltelt, Cruise továbbra is olyan helyzetekbe bocsátkozik, mint senki más.

Hajmeresztő jeleneteit hangsúlyozandó, a Mission: Impossible Leszámolás rendezője, Christopher McQuarrie a közelgő filmből származó képpel köszöntötte születésnapján a színészt. Amennyiben hihetünk a The Sun nevű brit bulvár lap beszámolójának, valódi felvételt látunk, hiszen Cruise a Top Gun 2 forgatása alatt megtanult egy pilótafülkéből ki- és visszaugró mutatványt.

59833865-10979469-image-a-341656912304459.jpg
(A kép forrása: Mixzhare)

Mission: Impossible Leszámolás 1. rész

A kémsorozat következő felvonása 2023. július 13-án érkezik a mozikba, míg a Leszámolás második része 2024-ben lát napvilágot, amikor Cruise már hatvankét éves lesz. A film történetéről nem sokat árul el az első előzetes. Hősünk feltehetően egyedül marad igazságával a sok szálon és több helyszínen futó cselekmény során. Christopher McQuarrie (rendező: Jack Reacher, forgatókönyv: Közönséges bűnözők) rendezésében számos neves hollywoodi színészt találunk: Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A Hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Angela Bassett (Fekete párduc) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) is ott van a stábban.