• 2023. május 19-én debütál a Domra fókuszáló Halálos iramban 10, vagyis a Fast X 
  • Rövid videó érkezett Daniela Melchior karakteréről
  • Valószínűleg Torettoék barátját vagy rokonát alakítja

Dwayne ’The Rock’ Johnson és Justin Lin rendező nélkül dübörög tovább a Halálos iramban széria. A tizedik, utolsó előtti epizód stílszerűen Fast X címen kerül mozikba 2023. május 19-én, és több új színésszel gazdagítja a produkciót. A főhős nagymamáját alakító Puerto Rico-i színészlegenda, Rita Moreno, az egyelőre ismeretlen szerepre szerződött Brie Larson és a saját bevallása szerint újfent antagonista karakter bőrébe bújó Jason Momoa mellett Daniela Melchior a Család friss tagja.

Az Öngyilkos Osztag Ratcatcher 2-jeként megismert színésznő közösségi oldalán tett közzé egy rövid felvételt. Mint írja, a kocsi színét és márkáját, a jelenet helyszínét, illetve társát sem mutathatja meg, de egyszerűen szólva epikus lesz a film

Melchior karakteréről egyelőre nem érkezett hivatalos információ. A korábbi forgatási képeken egy rózsafüzér tetoválás díszelgett a karján, ami a figura vallási meggyőződése mellett Dom nyakláncára, vagyis a Toretto család iránti szeretetére, elkötelezettségére is utalhat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Daniela Melchior Instagram)

Louis Leterrier (A szállítóA hihetetlen HulkLupinA Sötét Kristály) rendezésében visszatér az előző film főgonosza, Charlize Theron és John Cena „megtért” karaktere is. Természetesen Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Sung Kang és Nathalie Emmanuel állandó csapatát is viszontláthatjuk majd. Ti várjátok már a folytatást vagy inkább a Henry Cavill szereplésével mégis megvalósulni látszó Hobbs & Shaw 2-t várjátok?