• Sajtóértesülés szerint Henry Cavill alakíthatja a Hobbs & Shaw 2 antagonistáját
  • Ez azt is jelentené, hogy Dwayne Johnson visszatér a stábba

Henry Cavill nem unatkozik mostanában. A DC Clark Kentje és a Vaják Geraltja hamarosan visszatér az Enola Holmes folytatásában, illetve még idén láthatjuk őt Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston és Samuel L. Jackson oldalán Matthew Vaughn Argylle című kémfilmjében. Eddig főleg testhez álló szerepeket kapott a hűvös brit perszónájáról ismert színész, a Giant Freakin Robot viszont meglepő értesülésről számolt be: Cavill csatlakozhat a Hobbs & Shaw stábjához, ő lehet a második rész antagonistája.

A Halálos iramban széria első spin-off filmje 2019-ben jelent meg és kiemelkedő 760 millió dollárt gyűjtött a jegypénztáraknál. Törvényszerűnek tűnt a folytatás, a második epizód munkálatait azonban a Vin Diesel és Dwayne Johnson közti csörte lékelte meg. Azóta sem tudni, hogy a Universal megegyezett-e a Sziklával, most mindenesetre úgy tűnik, hogy ismét láthatjuk Jason Statham párjaként. Cavill megkörnyékezése váratlan lépés, a 39 éves színész nem klasszikus amerikai akciósztár, ugyanakkor szerződtetésével húzónév csatlakozna a produkcióhoz.

henry-cavill-superman-900x506.jpg
(A kép forrása: GFR)

Fast X

Az anyaszéria tizedik, utolsó előtti része a tervek szerint 2023. május 19-én kerül moziba. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Sung Kang és Nathalie Emmanuel visszatérő csapata mellett számos új karakter tűnik fel a Fast X-ben: Jason Momoa (AquamanTrónok harca) valószínűleg az antagonistát alakítja majd, illetve szerepet vállal Daniela Melchior (Az Öngyilkos Osztag) és Brie Larson (Marvel KapitányDon JonÁtmeneti állomás) is. A kilencedik rész után ismét aláírt a produkcióba Charlize Theron és John Cena. A történetről egyelőre nem sokat tudunk, valószínűleg Theron karaktere és a Család újabb összecsapását láthatjuk majd. A rendezői székben Louis Leterrier (A szállító, A hihetetlen HulkA Sötét KristályLupin) váltotta Justin Lint.