• Elmarad a tavaszi MondoCon
  • Az ok a koronavírus-járvány
  • Aki már megvette a jegyét, az visszaválthatja vagy felhasználhatja nyáron

Nemrég még úgy tűnt, hogy izgalmas, sztárvendégekkel és esportversenyekkel teli MondoCon vár ránk április közepén, sajnos azonban a világszerte tomboló koronavírus-járvány átírta a forgatókönyvet, így a szervezők - a látogatók, a kiállítók és a vendégek egészségét és biztonságát szem előtt tartva - azt a döntést hozták, hogy nem tartják meg a rendezvényt.

breking-a-koronavirus-jarvany-miatt-elmarad-a-tavaszi-mondocon.jpg

"Szomorú hírt kell közölnünk: a koronavírus járvány miatt az idén tavaszi MondoCon elmarad. Január óta figyelemmel követjük a híreket, sokáig reménykedtünk abban, hogy a helyzet nem olyan súlyos, vagy elkerüli Európát, de sajnos nem így történt. Ugyan jelenleg Magyarországon még nincs járványhelyzet, de a rendezvények lefújását javasolta az operatív törzs" - áll a szervezők közleményében.

Aki megvásárolta már a belépőjét az áprilisi rendezvényre, annak sem kell kétségbe esnie, hiszen a jegyek felhasználhatók lesznek a következő, nyári MondoConon. De visszaváltásra is van lehetőség: ha nem szeretnéd felhasználni a belépődet, akkor csupán annyi a dolgod, hogy március 31-ig visszaviszed abba a boltba, ahol vásároltad (online vásárlás esetén írjatok az info@mondocon.hu címre).

Ami a programokat illeti: az Eurocosplay országos selejtezőjét nyáron fogják megtartani, a sztárvendégekkel pedig már egyeztetnek a későbbi látogatásról, így remélhetőleg velük is találkozhattok majd valamelyik jövőbeli MondoConon.

Támogasd te is a PC Gurut!