• Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a magyar mozikba
  • Három Na’vi és egy embergyereket nevelő hőseinknek ismét meg kell védeniük élőhelyüket
  • A főbb szereplőket Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Stephen Lang és Kate Winslet alakítják

Legutóbb James Cameron szuperhősfilmeket kritizáló nyilatkozata miatt, múlt héten került szóba az Avatar: A víz útja. Mától viszont frissen kiadott új előzetese kapcsán beszélhetnek inkább a december 15-én debütáló műről. A korábbi trailerhez hasonlóan az új kedvcsináló is a látványra helyezi a hangsúlyt, jóllehet a többek közt víz alatti forgatott felvételek mellett baljóslatú történet képe sejlik fel. Hőseinknek feltehetően ismét meg kell védeniük csodálatos élőhelyüket. Stephen Lang korábbi interjújában úgy fogalmazott, hogy Miles Quaritch „nagyobb, kékebb és dühösebb” alakban tér vissza.

mv5bztjjyjkxzgytztfkmi00ntvjlwjmmtgtzwe5mgi5mznkndcyxkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az új epizódban immár négy gyermek, köztük három Na’vi és egy ember fiú szüleiként láthatjuk Jake Sully és Neytiri párosát, illetve megismerünk számos új karaktert. Előtérbe kerül a Metkayina faj, akikkel az előzetes anyagokban hüllőszerű vízi lényeken lovagolva találkozunk. A főszereplőket Sam Worthington és Zoe Saldaña alakítják, de feltűnik a kamera előtt Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, a fentebb említett Stephen Lang és a Metkayina vezér, Ronal bőrébe bújt Kate Winslet is.