• 2023. március 3-án debütál a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
  • Egy sármos tolvaj és bandája elveszettnek hitt ereklye után ered
  • Ám kalandjuk során a veszélyes Forge Fletcherbe botlanak
  • Főszerepben Chris Pine, az antagonistát Hugh Grant alakítja

Aki korábban nem ismerte, a Stranger Things révén biztosan hallott már a Dungeons & Dragons nevű fantasy szerepjátékról. Hamarosan két mozgóképes adaptáció is készül a népszerű társas alapján: míg Rawson Marshall Thurber (Könnyű nőcskeKülönösen veszélyes bűnözők) sorozaton dolgozik, a Paramount mozifilmmel bővíti majd a Sárkányok háborúja univerzumot. Utóbbi a tengerentúlon Honor Among Thieves, a hazai mozikban pedig Betyárbecsület néven kerül majd vászonra 2023. március 3-án. Örömmel mutatjuk be nektek a frissen közzétett magyar előzetest.

mv5bmwjlzjq5mjgtm2e1ms00zjq0ltgymtktmduxmddizjg0mjczxkeyxkfqcgdeqxvynzewodixnzev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A történet főhőse a Chris Pine alakította sármos tolvaj, aki különc kalandorokból verbuvált bandája élén tervez nagyszabású akciót egy elveszettnek hitt ereklye megszerzéséért. Balszerencséjükre a dolgok nem a terveik szerint alakulnak, sőt veszélyes ellenfélbe botlanak. Az antagonista Forge Fletchert Hugh Grant játssza, míg a további főbb szerepekben Sophia Lillis (Az, Ez így nem oké) és Michelle Rodriguez (Halálos iramban széria) láthatók.

Chirs Pine a Trónok harcára és A herceg menyasszonyára emlékeztető filmként jellemezte a Betyárbecsületet. Nektek hogy tetszik a kedvcsináló? Vajon sikerül majd az akciódúsnak ígért filmmel feledtetni Jeremy Irons-ék sokszorosan kárhoztatott ezredfordulós adaptációját? Írjátok meg kommentben!