• Sikeres lett a Vakondok dokumentumfilm Indiegogo kampánya
  • Kibővítik a támogatói csomagokat
  • A film a 80-as és 90-es évek számítógépes szcénájáról szól majd

Ahogyan arról korábban már olvashattatok, néhány hete megindult a gyűjtés a Vakondok dokumentumfilm-sorozat következő részére, amely a 80-as és 90-es évek számítógépes szcénáját hivatott bemutatni. A jó hír pedig az, hogy az Indiegogo kampány átlépte a 100%-os támogatottságot, ezért a készítők köszönetképpen kibővítették a támogatói csomagok egy részét.

Bárki akinek a támogatása alapján jár vagy az 'Analóg VIP', vagy a 'Stábvetítés és Buli' csomag, nemcsak egy exkluzív zártkörű filmvetítésen vehet majd részt, de már délutántól elfoglalhatja a mozitermet, és a mozivászonra vetített 2-4 játékos C64-es játékokkal játszhat, versenyezhet. Hogy pontosan melyik játékkal, az a résztvevők számától és az előzetes igényfelméréstől is függ majd - részletek később.

vakondokc64mozi.jpg

Aki pedig még nem támogatta a magyar számítógépes élet kezdeteit bemutatni szándékozó dokumentumfilmet, az még nagyjából húsz napig megteheti. Minden további támogatás bővíti a filmkészítők lehetőségeit.

Becsempészett C64-ek, feltört játékok, piacon árult másolt videójáték-kazetták, postai levélben küldözgetett floppy lemezek, amerikai BBS szerverhez csatlakozó Matáv telefonfülke, lemezújságok, copy partyk, Csoki klub, és a magyar számítógépes élet létrejötte a 80-as 90-es években. Ha érdekelnek ezek a témák, támogasd Te is egy újabb Vakondok rész létrejöttét!