A Black Ops bemutatkozó trailere sajnos kevés információval szolgált, ám a felvillanó képkockák egy valamit biztossá tettek: nem a második világháború poklát járjuk meg megint, annál modernebb időkbe látogatunk, konkrétan a hidegháborús konfliktusokban teljesítünk majd szolgálatot.

„Ez helyszín és ez az időpont ideális a számunkra, mert szárnyalhat a kreativitásunk, hiszen ezt az időszakot még nem nagyon láthattuk játékokban, ám azt még nem árulhatom el, pontosan mettől meddig játszódik a történet, mivel ez fontos része a sztorinak, de azt elárulhatom, hogy a korszak egy meglehetősen nagy szeletét mutatjuk be.” -- Mark Lamia, a Treyarch első embere.

Az epikus történet során a két főszereplőnkkel az ebben az időszakban lezajlott legdurvább és legizgalmasabb hadműveletekben veszünk majd részt, a Disznó-öböl inváziójától kezdve Vietnamig (egy SR-71 Blackbird magas légköri felderítő gépet is irányíthatunk), ám hiába a különleges kiképzésünk és az egzotikus fegyvereink (nyilakat is használhatunk), egy megbízható, harcedzett csapat nélkül esélyünk sem lenne mélyen az ellenséges vonalak mögött. A történetet ezért végig egy különleges és szupertitkos csapat tagjaként teljesítjük, a társainkat pedig valódi emberekkel is helyettesíthetjük -- minimum kettő, maximum négy haverunk kísérhet minket.

Call of Duty: Black Ops infók

Friss: A Call of Duty: Black Ops november 9-én nem csak Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re, hanem Nintendo Wii-re is meg fog jelenni – adta hírül az Activision.