Az Activision hivatalosan is bejelentette, hogy június 3-án érkezik meg a Call of Duty: Ghosts Invasion DLC-je. Ez egyelőre, nagyjából egy hónapig kizárólag Xbox One és Xbox 360 platformra lesz letölthető, s ahogy azt már megszokhattuk, négy új pályával, illetve az Extinction kooperatív mód következő fejezetével jelentkezik.

A pályák a következők:

  • Departed: Közepes méretű pálya egy mexikói kisvárosban, mely éppen a halottak napját ünnepli. A Field Order teljesítésével a Death Mariachi a jutalmunk, amivel mindenegyes megölt ellenfél egy időre a bandánk tagja lesz.
  • Pharaoh: Elhagyatott ásatás Egyiptomban, tele veszélyes ősi csapdákkal, amik bárkit elkaphatnak, aki egy kicsit is nem figyel. A Field Order teljesítése után Anubisz jutalmaz meg busásan.
  • Mutiny: A Karib-tenger egyik szigetén kikötött kalózhajó a helyszín, ahol ha feloldjuk a Field Ordert, akkor két szellemkalóz segíti a küzdelmünket.
  • Favela: A Modern Warfare 2 egyik legjobb pályája, mely kissé átalakított, de azért könnyen megismerhető formában tér vissza. A Field Orderrel itt egy Y-8 repülő hívható be, hogy a magasból szórjuk meg áldozatainkat.

Az Extinction mód harmadik fejezetében csapatunkkal az Ősök földalatti erődítményébe ereszkedünk le, hogy kiderítsük, pontosan miben sántikálnak, és hogy megmentsük a pusztulás szélére sodródott Földet.