Bár a Call of Duty: Infinite Warfare első trailere minden idők legtöbbet dislike-olt videója lett a Youtube-nak (bár érzésem szerint, egy idő után már pont ezért klikkelgettek a népek), úgy tűnik, az E3 2016-on megmutatott gameplay-videó már jobban teljesített a játékosok körében – igaz, még ehhez is több dislike futott be, mint like.

Mint ismeretes, a Call of Duty legújabb része, az Infinite Warfare szakít a Földdel – bár azért ott is csatázunk kicsit – és a világűrbe röpít minket, hogy űrhajókat és űrállomásokat rohanjunk le, súlytalanságban harcoljunk, néha pedig pilótafülkébe pattanva szabályos űrcsatákat vívjunk.

Az űrharcok némelyikében, egész pontosan az „arénákban” ráadásul szabadságot is kapunk, nem csak egy sínen terelgetve kell lövöldöznünk az ellenségre. Mi több, keresgélhetünk majd opcionális küldetéseket – bár lehet, hogy ez a kettő összefügg egymással, ezt még nem tudni.

Mindehhez most új képeket kaptunk, amiken jobban szemügyre vehetjük az űrcsaták forgatagát, de földi és űrállomáson/űrhajón belüli összecsapásokról is láthatunk fotókat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!