Kéretik erős fenntartásokkal kezelni a hírt, mellyel bár elemzők is egyetértenek, mostani forrása a Daily Star brit bulvárlap, mely az Activision által a játékosoknak kiküldött kérdőivre hivatkozik. Az állítólagos e-mailben afelől érdeklődik a kiadó, hogy mely korszakban játszódó Call Of Duty sorozatot preferálják: a Modern Warfare, Black Ops vagy WWII időszakát. Ebből egyenesen következik a feltételezés, hogy a három említett cím valamelyike érkezhet jövőre is.

Mivel három stúdió dolgozik a játékokon egy három éves ciklusban, így valószínűsíthető, hogy jövőre a Treyarch készül el a Black Ops új etapjával, majd 2019-re az Infinity Ward szállítja az új Modern Warfare-t, végül visszatér a Sledgehammer Games. Hogy mely korszakkal, arról is szól a kérdőív, mely alapján Vietnámtól kezdve a második világháború további hadszínterein át egészen az első világháborúig nyúlnának vissza.

black-ops-3specialist-spectre.jpg

Mint említettük, a forrás korántsem tekinthető hitelesnek vagy megbízhatónak, ettől függetlenül még mekérdezünk titeket: Ti melyik Call of Duty-t látnátok újra szívesen?