• Bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare multija
  • Egész pontosan egy új játékmód, a duókat egymásnak engedő Gunfight
  • A teljes multi leleplezése augusztus 1-én várható

Május végén erősítették meg, hogy érkezik a Call of Duty: Modern Warfare, azonban a bejelentés óta túl sokat nem tudtunk meg az Infinity Ward legújabb játékáról. A kampánnyal kapcsolatban például lehet sejteni, hogy az eddigieknél egy durvább hangvételű sztorit kapunk majd, és a kooperatív módról is kiderült már néhány információ, azonban a játék harmadik aspektusáról, a multiról, eddig meglehetősen keveset hallottunk.

Ez azonban nemrég megváltozott, mikor az Infinity Ward négy streamer segítségével leleplezte a multi egyik új játékmódját, a Gunfightot, melyben kétszer két játékos néz egymással farkasszemet egy meglehetősen szűkös pályán. Aki először iktatja ki az ellenséges csapatot (vagy akinek több élete van, amikor lejár az idő), az nyeri a kört, amelyik csapat pedig először nyer meg tíz kört, az nyeri a meccset.

Az összecsapások változatosságát pedig a folyamatosan változó arzenál biztosítja. A játékosok minden második kör elején új, véletlenszerűen összeállított felszerelést kapnak (mind a négyen ugyanazt), így simán előfordulhat, hogy csak RPG-kkel vagy csak pisztolyokkal és Molotov koktélokkal eshetnek egymás torkának. De egy másik variánsa is bemutatkozott a játékmódnak, ahol mindenki egy pisztollyal kezd, és a pályán szétszórt felszereléseket összegyűjtve kell boldogulnia.

Az eddigiek alapján a Gunfight egy kifejezetten pörgős és izgalmas játékmódnak tűnik, mi pedig már alig várjuk az augusztus 1-én esedékes teljes multis leleplezést.