• Itt a Call of Duty: Warzone legújabb frissítése
  • Ami tovább gyengíti a DMR-t
  • Illetve a végtelen stim glitch-re is megoldást kínál

Enyhén szólva sem indult túl jól ez az év a Call of Duty: Warzone rajongók számára, hiszen a játékban több probléma is felütötte a fejét az elmúlt napokban, hetekben. Egyrészt visszatért a végtelen stim glitch, amit kihasználva akárhányszor gyógyíthattuk magunkat, és így akár a területet szűkítő mérges gázban állva is lehetett nyerni, másrészt pedig egy csomóan panaszkodtak a túlságosan erős DMR 14‑re is. A Raven erre reagálva egyszer már megpróbálta gyengíteni a fegyvert, az azonban nem sikerült túl jól, így most jelentkeztek egy második nerffel is a témában.

warzone-rebirth-island-02.jpg

A Call of Duty: Warzone legújabb frissítése ugyanis alaposan belenyúl a DMR 14 viselkedésébe. A lövedékek átütőereje például a mesterlövész puskák helyett a rohampuskák szintjére lett belőve, a visszarúgás a második és a harmadik lövésnél közepesen, utána pedig nagy mértékben megnőtt, a fejlövések 750 egység távolság után már száznál kevesebbet sebeznek, míg egy-egy találat 750 egységes távolság után 55 helyett már csak 48-at sebez (régebben ez a csökkenés 2500 egységnél következett be).

Mindez azonban nem minden, a DMR 14 gyengítés mellett ugyanis javult a Stim Glitch is, valamint a Mac-10-re bevezetett gyengítéseket a Gallantry is megkapta.