• Idén áprilisban érkezik a Century: Age of Ashes
  • Mely egy légi harcra kihegyezett PvP cím
  • Annyi csavarral, hogy ezúttal sárkányok hátán lovagolva szállhatunk szembe ellenfeleinkkel

A 2020-as The Game Awards keretein belül mutatkozott be a Century: Age of Ashes, mely egy légi harcokra kihegyezett PvP cím lesz, annyi csavarral, hogy itt sárkányok/wyvernek nyakába ülve szállhatunk szembe ellenfeleinkkel. Maga a játék idén áprilisban jelenik meg korai hozzáférésben, most pedig a fejlesztők egy új trailerrel is jelentkeztek ennek kapcsán, melyben a különböző kasztokat és játékmódokat mutatják be.

century-age-of-ashes-01.jpg

Ami a karakterosztályokat illeti, ezekből összesen három érkezik a játékkal: a Phantom láthatatlanná tud válni, hogy így rázza le üldözőit, a Windguard egyrészt gyógyíthatja társait, másrészt pedig mérges gázzal sebezheti ellenfeleit, míg a Marauder jégdárdákat dobálhat azokra, akik nem tetszenek neki.

Játékmódokból szintén hármat kapunk majd a rajtkor. A Carnage lényegében egy Team Deathmatch lesz, ahol az ellenfél megölésével lehet pontot szerezni, azonban minél többet ölünk, annál nagyobb lesz a vérdíj a fejünkön, és annál több pontot érünk, ha valaki sikeresen levadászik minket. A Survivalben három csapat csap össze, a célunk pedig az, hogy kiirtsuk a két ellenséges frakciót. Nem árt azonban figyelni, ugyanis ebben a játékmódban csak akkor születhetünk újjá, ha csapattársaink visszaviszik a lelkünket a főhadiszállásra. Végezetül pedig érdemes megemlíteni a Gates of Fire-t is, melyben egy zászló megszerzése után kell átrepülnünk nyolc kapun.

Nektek hogy tetszik a Century: Age of Ashes ezek alapján?