• Most ingyen a tiétek lehet a Cities: Skylines Parklife DLC-je
  • De persze csak akkor, ha megvan mellé az alapjáték is
  • Az ajánlat mostantól április 26-ig érvényes

Az utóbbi időben kicsit visszább fogták magukat a stúdiók, ami az ingyen játékok osztogatását illeti (bár a Just Cause 4 még bő egy napig behúzható ajándékként az Epic Store-ból), most azonban a Paradox úgy döntött, ideje meglepni minket valamivel, ezért rövid ideig szabadon letölthetővé tette a Cities: Skylines Parklife DLC-jét.

Ahhoz, hogy megszerezhessük a kiegészítőt ingyen, nem kell mást tennünk, mint készítenünk egy Paradox felhasználói fiókot, feliratkozni a kiadó Cities: Skylines hírlevelére, aztán pedig összekötni a Paradox fiókot a Steam fiókunkkal. Az ajánlatban azonban van egy kis csavar is, hiszen csak akkor kapjuk meg ezek után a DLC-t, ha megvan a Cities: Skylines is (egyben nem árt nyilvánosra állítani a Steam fiókunkat, hogy a Paradox emberei is meggyőződhessenek erről), de tekintve, hogy az alapjáték szükséges a kiegészítő futtatásához, ez alighanem érthető kikötés.

Ha viszont bezsákolnátok a Parklife DLC-t, nem árt sietni, hiszen az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes: már jelenleg is lehet élni vele, és április 26-án, 23 óra 59 perckor jár le. Az akció teljes szabályzata itt található.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!