A napokban érdeklődtem hivatalos csatornákon, kik adják a hangjukat a játék szereplőinek és kérésem meghallgatásra találtatott, Satine, a Codemasters egyik munkatársa volt olyan kedves és utánanézett. Íme a lista:
További hangok: Dee Bradley Baker, Michael McConnohie, Qarie Marshall, Bill Milsap, Bob Klein, Seamus O’Neill, Andrew Wincott, Fay Maillardet, Jethro Dunn, Andy Grier, Oliver Johnson, Sam Taldeker, Brian Bowles, Jay Simon és Kevin Howarth.

Clive Barker's Jericho - a hangszínészekMeg kell mondjam, a fenti lista igen impozás, tele van tapasztalt színészekkel, többen szerepeltek már nagynevű játékokban, filmekben és tévésorozatokban is. Például vannak Star Trek karakterek, de a Fallout, vagy éppen a Baldur's Gate első és második része is megtalálható a kreditek közt. Gondolom, sokatok számára ismerős egy bizonyos Minsc a BGII-ből, ő is itt van. Vagy ott van Kate Higgins, aki énekesnek sem utolsó, keressetek csak rá!

A játék honlapját nem tudom elégszer ajánlani, egyszerűen fantasztikus. A minap is a nyitólapot vizslattam, hátha találok ott valamit, amit eddig nem vettem észre, mikor egyszer csak egy sikoly kíséretében felvillant az egyik gyerek-szörny képe. Mondanom sem kell, a szívroham megvolt... A design nagyon igényes, passzol a Jerichóhoz és Clive Barkerhez is, szerintem az egyik legjobb oldal, amit valaha játékhoz készítettek. A játékemenetet bemutató videók még mindig csak a Gametrailers oldalán érhetőek el, de ez nem is számít, a demó úgyis jön néhány héten belül. Addig készüljön fel mindenki lelkileg - és valami szíverősítőt sem árt majd beszerezni.