Clive Barker's Jericho - új közösségi oldalA közösségi oldalon gyűjtik majd össze a legújabb híreket, előzeteseket a játékról, illetve ide is terveznek még több exkluzív finomságot, mint a már tőlünk is letölthető fansite kit (honlapok készítéséhez szükséges kellékek - képek, logók, információk- vannak benne összegyűjtve). Ezzel egyébként terveznek egy versenyt is, gondolom, egy "Ki tudja a legjobb rajongói oldalt elkészíteni?" stílusút. De vannak új háttérképek és játékképek is, ezeket mind megtaláljátok már nálunk, a galériában.

A hivatalos fórum  is megújult és kapott egy saját témát, ami szerintem irtózatosan jól néz ki. Ráadásul végre elérhetőek az avatarok is, így nem lennék meglepve, ha hamarosan itt is felbukkannának. A Lipcsében tartott kiállításról is kaptunk néhány képet, beszámolót sajnos nem, mert Satine, aki ellát minket minden földi jóval, a Gyűrűk Ura MMORPG-ért felelt, de akit esetleg így is érdekelne az utazás leírása és néhány exkluzív kép, az ebben a topikban tekintheti meg.

Clive Barker's Jericho - új közösségi oldalAki szeretné előrendelni a játékot, annak jó hír, hogy már elérhető a Codemasters oldalán. Akinek van CodeM felhasználói fiókja (egy egyszerű ingyenes regisztráció az egész), az 10%-kal kevesebbért veheti meg, magyar valutára átszámolva nagyjából 10.000 forintért. Korábban már írtam egy, a játék zenéit tartalmazó CD-ről, erről is van friss információ. Ez a lemez sajnos nem lesz benne sem a normál dobozban, sem a gyűjtői kiadásban, ami mellesleg egy exkluzív könyvecskét fog tartalmazni a fejlesztők és talán Clive Barker rajzaival. A CD csak egy promóciós elem lesz, amit a boltokban vagy az előrendeléssel lehet megszerezni. Arról jelenleg nincs információm, nálunk is elérhető lesz-e.

A demó néhány héten belül megérkezik (ahogy ez a reklám is sugallja), de még addig is jönnek majd a finomabbnál finomabb, véres falatok a játékból, mi pedig rajta leszünk, hogy tálaljuk őket, amint lehet, még melegében. Az október végi megjelenés pedig egyre közelebb araszol.